Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2013

L'1 de juny es posa en marxa l'estacionament regulat a tota la façana marítima amb avantatges per als residents

Els residents a VNG només paguen 20 cèntims l'hora a la zona blava de la façana marítima  Els residents a VNG només paguen 20 cèntims l'hora a la zona blava de la façana marítima

Des de l'1 de maig la zona blava funciona els caps de setmana, però durant tot l'hivern aparcar des de la rambla de Lluís Companys fins a Adarró ha estat gratuït

Amb l'arribada de l'estiu es tornen a posar en marxa les zones blaves a tota la façana marítima.
Durant tot l'any, els caps de setmana cal pagar per aparcar en les zones blaves que hi ha des de la rambla de Lluís Companys fins al Far, però fins l'1 de maig no es va posar en marxa els caps de setmana a la resta de la façana marítima, el passeig de Ribes Roges.

Durant l'estiu les zones d'estacionament regulat funcionen tots els dies, inclosos festius, de 9h a 14h i de 16h a 21h. Com l'any passat, la zona blava a tota la façana marítima serà gratuïta de 14 a 16h, per facilitar la possibilitat de dinar als restaurants de la zona sense haver de pagar per aparcar.

20 cèntims l'hora per als residents

Cal recordar que les persones residents a VNG, és a dir, els vehicles que paguen l'impost de circulació a la ciutat i que estan al corrent dels pagaments, disposen de la targeta identificativa que els dóna dret a diversos avantatges.
Així per aparcar al passeig de Ribes Roges, la plaça d'Adarró, el passeig Marítim, el passeig del Carme i el Dic de Ponent, només pagaran 20 cèntims l'hora.

La façana marítima també compta amb un aparcament subterrani de pagament a la plaça de la Mediterrània.

D'altra banda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està negociant les condicions per seguir utilitzant, d'una banda l'aparcament gratuït per a residents al solar de Ribes Roges (davant l'hotel Ceferino) amb la Direcció General de Costes, que depèn del govern estatal.
D'altra banda, pel que fa al solar del passeig del Carme on fins avui es pot aparcar de manera provisional, Ports de la Generalitat, que en té la titularitat, no desitja que segueixi tenint ús d'aparcament aquest estiu, sinó que ha preferit fer una zona d'activitats lúdiques per la ciutadania.

Finalment, per gaudir de la zona marítima, enguany es podrà tornar a utilitzar gratuïtament l'aparcament del carrer de Juan Sebastian Elcano.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00