Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/03/2014

Es lliuren els premis del concurs de disfresses de les parades del mercat

  Les paradistes de Carns Rosell es va endur el primer premi vestides de hippies             Les paradistes de Carns Rosell es va endur el primer premi vestides de hippies

Carns Rosell s'endú el primer premi, la Carnisseria Fèlix Sans el segon, i la Polleria Mari i Peixos Torres comparteixen el 3r premi

Divendres de Carnaval les parades del Mercat del Centre de Vilanova feien goig, i és que l'Associació de Concessionaris del Mercat de Centre va organitzar un concurs entre els paradistes i les parades més ben guarnits.

Aquest matí, la presidenta de l'Associació Montse Soler, el secretari Àngel Cremades i el tècnic responsable de mercats de l'Ajuntament Fermí Roca han lliurat els premis a les parades guanyadores.

El tercer premi se l'han endut dues parades: Peixos Torres, que es van disfressar de monges picants; i la Polleria Mari, que anaven de barrufets. 

Mercat Torres Mercat Mari

Pel que fa al segon premi, ha estat per la carnisseria Fèlix Sans, on les paradistes eren Les Tres Bessones. 

Mercat Fèlix

I el primer premi ha estat per les paradistes "hippies" de Carns Rosell. 

Els organitzadors han valorat el concurs molt positivament, ja que gairebé totes les parades del mercat estaven guarnides i les seves paradistes anaven disfressades, fet que va donar un ambient molt festiu al divendres de Carnaval, i que els clients agraïen.

Podeu veure un àlbum de fotografies aquí

Campanya informativa

D'altra banda, l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, l'OMIC, està fent aquestes setmanes una campanya informativa a les parades dels dos mercats municipals, explicant quina és la normativa comercial actual, adaptada al nou Codi de Consum. Així, s'analitza els drets bàsics de consum i s'informa de l'obligatorietat de posar el preu de cada producte, la informació del producte i la seva procedència, i altres aspectes normatius, com el Decret d'identificació de producte de Normalització Lingüística o el decret d'horaris comercials. 

mercat OMIC

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00