Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/11/2014

Commemoració del Dia Internacional de la No violència vers les dones

Lectura del manifest, aquest migdia  Lectura del manifest, aquest migdia

Aquest migdia s'ha fet la lectura del manifest i a la tarda hi haurà la tradicional plantada d'espelmes

Avui dimarts 25 de novembre es commemora el Dia Internacional de la No Violència vers les dones. Com cada any l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, dins el programa Àgora de Tardor, ha organitzat tot un seguit d'activitats al voltant d'aquesta data, amb l'objectiu és conscienciar a la ciutadania del compromís que té la societat en l'eradicació d'aquesta xacra social, malauradament encara molt present.

Durant tot el mati, s'ha celebrat a la Casa Olivella una jornada formativa sobre la prevenció de la violència masclista en l'etapa infantil, a càrrec de la pedagoga i escriptora Nora Rodríguez. Al punt del migdia, s'ha donat lectura al Manifest de commemoració del Dia Internacional de la No Violència vers les dones, a càrrec del pintor vilanoví, Ferran Ferrer.
Jornada prevenció violència masclista
Els actes continuaran a les 7 de la tarda amb la plantada d'espelmes, a la plaça de la Vila, en memòria de les víctimes de la violència masclista. A continuació hi haurà una interpretació poètica a la Sala noble de la Casa Olivella, i a les 8 del vespre es projectarà al cineclub sala 1, del cinema Bosc, la pel·lícula "La por", dirigida per Jordi Cadena. El film, basat en la novel·la "M" de Lolita Bosch, tracta la violència masclista des del punt de vista d'un adolescent.

Per últim, i fora de les activitats programades per avui, el dijous 4 de desembre a les 18 h hi haurà el lliurament de premis del Concurs Carta a qui maltracta, a la Casa Olivella.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00