Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/02/2013

La xarxa mundial Telecentre.org vol extrapolar el model de Neàpolis als seus telecentres d'arreu del món

 Els regidors del Govern municipal amb el director de la Mobile World Capital     Els regidors del Govern municipal amb el director de la Mobile World Capital

Entre les reunions d'quest dimecres al Mobile World Congress destaca la trobada amb el director de la Mobile World Capital

La tercera jornada del Mobile World Congress va tenir ahir dimecres vàries trobades imporants, d'una banda amb el director de l'organització Mobile World Capital, Ginés Alarcón a l'estand d'aquesta entitat dins el congrés mundial de la telefonia mòbil. Sobre aquesta trobada, que va venir seguida d'una reunió amb el director de centres de competència, Óscar Pallerols, la regidora de Societat del Coneixement, Ariadna Llorens va destacar "la importància de poder desenvolupar algun projecte conjunt que vinculi Neàpolis i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la Mobile World Capital".

A més, a primera hora del matí els responsables de Neàpolis es van reunir amb la Generalitat i els responsables del projecte Barcelona Mobile World Lab per fer de Vilanova i la Geltrú la segona seu europea d'aquest laboratori a la ciutat. Aquest és un projecte que treballa per convertir la ciutat en un laboratori on aplicar i provar noves solucions tecnològiques que repercuteixin en la millora de la societat. Sobre aquesta possibilitat, la regidora Llorens ha manifestat que "seria una oportunitat per a la nostra ciutat poder esdevenir aquest segon world living lab, sobretot en l'àmbit marí i de la tecnologia mòbil".

També va ser present ahir a l'estand de Nèapolis i el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de VNG, Gerard Figueras qui va destacar el fet que "la participació de Neàpolis al Mobile World Congress pot posicionar VNG des del punt de vista de l'entorn tecnològic i sobretot situar la ciutat estratègicament en el mapa de la tecnologia mòbil". Gerard Figueras va explicar que entre els objectius a l'hora de ser present en el congrés, hi havia també la voluntat com a govern de ser "facilitadors de la implantació de noves empreses a la ciutat, oferint un ecosistema amable on poder-se ubicar".

Fins ahir dimecres, s'havien realitzat més d'una trentena de reunions trobades i contactes amb empreses, institucions i organitzacions com la trobada amb el responsable de la xarxa mundial Telecentre.org, Miguel Raimilla. Aquesta organització amb més de 500.000 centres en una quarantena de països d'arreu del món vol desenvolupar un projecte comú amb Neàpolis basant en la innovació del mateix concepte de telecentre. Segons Miguel Raimilla "volem extrapolar el model de Nèapolis a d'altres telecentres de la nostra organització i promoure que l'experiència de Nèapolis pugui arribar a altres telecentres del món".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00