Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2013

Comença la Setmana del Mar

Miquel Altadill va parlar de la ciutat i el mar en el pregó de les festes de Baix-a-Mar     Miquel Altadill va parlar de la ciutat i el mar en el pregó de les festes de Baix-a-Mar

El pregó de Miquel Altadill dóna el tret de sortida a la Setmana del Mar Festes de Sant Pere, que allarga els actes de celebració fins el 29 de juny

El cronista de la ciutat Miquel Altadill va pronunciar davant un nombrós públic el pregó de Sant Pere, inaugurant així la Setmana del Mar d'enguany.

Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; i Miquel Illa, president de l'Institut Setmana del Mar, i van acompanyar Altadill en un acte celebrat a la Sala del Pòsit de la Confraria de Pescadors.

Al voltant de la diada de Sant Pere, patró dels Pescadors, el barri de mar de la ciutat celebra cada any la setmana del Mar, que en aquesta edició s'allarga un parell de setmanes, amb un programa d'actes farcit de propostes per a tots els públics, incloent els actes tradicionals, però també propostes de caire lúdic i popular.

Els actes es van encetar divendres amb el pregó i la visita, a la sala d'actes de la Casa del Mar, de l'exposició de Treballs d'artesania, realitzats per la Gent Gran de Mar. Tot seguit, al Museu del Mar - Jardins de Sant Cristòfor, es va fer una exhibició de peces insòlites.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00