Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/05/2014

Avui, última xerrada informativa sobre la plaça del Port

Xerrada informativa sobre la plaça del Port a Sant Joan   Xerrada informativa sobre la plaça del Port a Sant Joan

L'alcaldessa de VNG explicarà avui al Centre Cívic Mar com queda l'estudi de detall després de les modificacions efectuades

L'alcaldessa de VNG farà avui l'última sessió d'explicació de l'estudi de detall de la plaça del Port. Neus Lloveras explicarà com queda configurada la proposta després d'incorporar modificacions suggerides per la ciutadania com la rebaixa de l'alçada de l'edifici municipal o el canvi d'usos d'aquest equipament.

En la xerrada d'ahir al Centre Cívic Sant Joan l'alcaldessa va recordar que fer obres a la plaça del port no seria una prioritat pel Govern local si el finançament fos a càrrec del municipi. Aquesta remodelació però, està finançada per Ports de la Generalitat que retira una activitat industrial de primera línia i posa l'espai a disposició de la ciutat per a usos lúdics i comercials.

Aquesta tarda a les 19h hi haurà la darrera sessió al Centre Cívic Mar. També avui és el darrer dia per poder omplir l'enquesta que recull l'opinió de la ciutadania sobre aquest projecte. 


Més informació sobre la proposta AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00