Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2013

Nou servei de recollida de roba porta a porta

Intentar treure roba d'aquests contenidors de color taronja pot ser molt perillós Intentar treure roba d'aquests contenidors de color taronja pot ser molt perillós

L'Ajuntament de VNG posa en marxa un nou servei de recollida de roba porta a porta, i eliminarà progressivament els contenidors de roba. S'ha demostrat que aquests contenidors són un perill i una font de brutícia

A partir del 4 de febrer de 2013, es posa en marxa el nou servei de recollida gratuïta porta a porta de roba, que actualment presta l'empresa d'inserció sociolaboral Dins Garraf (fruit d'un acord entre Càritas i la fundació privada Formació i Treball).

Així, els contenidors de color taronja de recollida de roba, actualment ubicats en diferents carrers de la via pública, seran retirats progressivament per tal d'oferir aquest nou servei, tot i que alguns d'aquests contenidors continuaran donant el servei en altres emplaçaments.

Els contenidors es podran trobar al Mercat de Mar, al pavelló de la plaça de les Casernes; al pavelló del Garraf; a la Deixalleria Punt Net; i a La Paperera. A banda d'aquests espais, s'està treballant per oferir-ne d'altres per aproximar aquests elements de recollida als ciutadans que vulguin dipositar les bosses de la roba que no fan servir.

El servei gratuït de recollida porta a porta de roba es podrà concertar en el mateix número de telèfon que la recollida concertada de mobles i voluminosos de l'oficina de VNG-net, el 900 102 630. Aquest servei concertarà la recollida un cop a la setmana, els dimarts a la tarda.

Amb aquest nou servei es proposa millorar la neteja de la via pública, ja que s'ha detectat molts casos de roba escampada pel carrer; i també millorar la seguretat per als usuaris.
A més, el servei porta a porta afavoreix la recollida i augmenta la quantitat de roba que des de Dins Garraf es podrà distribuir a les persones més necessitades.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00