Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2014

Recepció al primer turista de l'estiu a Vilanova i la Geltrú

Aquest cap de setmana s'obre la temporada turística amb Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night, el Juanita's, el Ral·li País del Cava i la regata de Les Columbretes

Aquest dissabte a la una del migdia s'obrirà, de manera simbòlica, la temporada turística a Vilanova i la Geltrú, reben al primer, el segon i el tercer turista de l'estiu. Aquesta iniciativa, ha sorgit d'un treball conjunt al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, a la fira Expobages de Manresa i a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès, on Ajuntament, ViU Comerç, Gremi d'Hoteleria i Restauració, Estació Nàutica i Menja't Vilanova, ha fet possible obsequiar en el transcurs d'aquests certàmens amb tres caps de setmana, que permetran gaudir als premiats de l'amplia oferta que durant aquests dies es produirà a la ciutat. El tres premiats son d'Esparreguera, Manresa i Els Monjos, i seran rebuts a la una del migdia al saló de plens de l'Ajuntament per l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras, i pels diferents presidents del gremis i associacions que han participat activament en aquest projecte.

El cap de setmana, a més d'una nit d'hotel i dinars i sopars a coneguts restaurants vilanovins, permetrà que les tres parelles puguin gaudir de la fira Temps de Vi, o de la Vilanova Shopping Night que se celebrarà aquest dissabte al vespre, on les botigues del centre, associades a ViU Comerç, obriran fins mitjanit per tal d'oferir als seus clients diferents descomptes i promocions i algunes sorpreses.

Aquest cap de setmana també coincideix amb el primer acte del Juanita's Vilanova Sliding que, a diferència de l'any passat, no es concentra en un sol cap de setmana, sinó que proposa activitats fins a mitjans de setembre. L'Slackline a la plaça de la vila donarà el tret de sortida al Juanita's.

Diumenge al migdia, davant el monument a Francesc Macià, es produirà el final d'etapa de la IX Edició del Ral·li de cotxes Clàssics País del Cava on participaran gairebé 40 cotxes de 1940 ençà. Aquest acte està organitzat per la Confraria del Cava Sant Sadurní d'Anoia, L'Associació d'Afeccionats als Cotxes i Motos d'Època Motor Club del Bages; i la fira Temps de Vi. Finalment, el Club Nàutic Vilanova acollirà aquest cap de setmana la XXXV edició de la Regata Les Columbretes, primer trofeig Lo M+S. Està previst que a aquesta regata participin 50 velers i 250 navegants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00