Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/02/2014

La Regidoria de Joventut prepara joves per al projecte 'BocaOrella'

Els joves han fet aquest cap de setmana formació intensiva en una casa de colònies   Els joves han fet aquest cap de setmana formació intensiva en una casa de colònies

Alumnes de centres de secundària de la ciutat reben formació dels recursos per a joves

La regidoria de Joventut està desenvolupant el projecte "BocaOrella" des de novembre passat. Aquest projecte té com a objectiu la formació de nois i noies dels centres de secundària de la ciutat com a informadors i informadores dels seus propis companys. Al llarg del curs, els dos grups de nois i noies han rebut formació sobre els diferents recursos que la ciutat ofereix al jovent, bàsicament des de l'Oficina Jove. També han pogut conèixer de primera mà els recursos educatius, culturals, esportius, de convivència, d'equitat, de serveis socials, esportius, etc. 

Formació per a joves 2

Aquest cap de setmana han fet una formació intensiva, a la casa de colònies Can Foix, en temes de gènere, sobretot en prevenció de la violència i les relacions abusives en la parella, i també en recursos per al lleure, amb la col·laboració de diversos centres d'esplai de la ciutat.

Participen en el projecte "BocaOrella" els instituts Manuel de Cabanyes, Baix a Mar, Lluch i Rafecas i Joaquim Mir, i les escoles Divina Providència, El Cim, l'Escola Pia i l'Escola d'Adults Teresa Mañé.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00