Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2015

Taller per debatre els projectes presentats en el concurs d'idees sobre la façana marítima

Fins a les 12 del migdia de divendres la ciutadania es pot inscriure per participar-hi. El mateix dia del taller les inscripcions es podran fer abans d'iniciar-se la sessió directament a La Sala

Aquest dissabte 21 de febrer, a partir de les 10 del matí, se celebrarà al Centre d'Art Contemporani La Sala, el taller per debatre els 24 projectes presentats en el concurs d'idees sobre la façana marítima. La ciutadania que vulgui assistir a l'acte cal que s'inscrigui prèviament a través de la Carpeta Ciutadana o directament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana fins a aquest divendres. Tot i així, el mateix dia del taller, tothom qui ho vulgui també es podrà inscriure directament a La Sala, abans d'iniciar-se la sessió.

L'exposició dels projectes romandrà instal·lada a La Sala fins al dia 15 de març. L'horari d'obertura al públic és de dilluns a diumenge de 18 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h.

Sobre el veredicte del concurs, el jurat l'emetrà com a data límit el 20 de març.

Els projectes presentats també es poden veure online a través del web municipal www.vilanova.cat on també s'hi poden veure les 24 idees i les memòries descriptives que les acompanyen.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00