Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2013

L'equip femení de l'Escola Aragai va arribar a la final del Campionat de Catalunya Futbol Cruyff

Dos futbolistes vilanovins han estat seleccionats per a jugar a la Selecció Catalana

Ahir diumenge es va disputar a Igualada la fase Final del Campionat de Catalunya Futbol Cruyff 6x6. L'Escola Aragai en categoria femenina i l'Escola Pia en masculina van ser els representants vilanovins en aquest torneig on hi van participar tots els municipis que tenen instal·lacions Cruyff Court.

A la categoria masculina, l'Escola Pia va fer un bon paper però no es va classificar per disputar la fase final. Pel que fa a la categoria femenina l'Escola Aragai va quedar en segona posició al perdre la final (0-2) contra l'Escola Àngels Garriga del Vendrell. Aquest torneig també va servir per escollir els jugadors i jugadores que representaran a Catalunya en el Minieuropeu que es diputarà també a Igualada el dia 15 de juny, i on les seleccions Catalanes masculina i femenina jugaran un torneig contra les seleccions de Dinamarca, Anglaterra i Holanda.

Gerard Bertran de l'Escola Pia i Sara Portolés de l'Escola Aragai han estat seleccionats per formar part de la Selecció Catalana de Futbol Cruyff Court. La resta de l'equip estarà format per nens i nenes dels municipis que tenen camps de futbol Cruyff Court, com Igualada, El Vendrell i Reus, Barcelona, Mollerussa i Sant Boi de Llobregat, i que aquest cap de setmana han disputat aquest torneig. 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Fundació Johan Cruyff van signar, l'abril de 2010, un conveni de col·laboració per la construcció d'un camp de futbol amb gespa artificial. Entre d'altres, el conveni establia el compromís municipal de dinamitzar aquest espai amb un seguit d'activitats, amb l'objectiu de fomentar l'esport i els valors socials entre els infants i els joves de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00