Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/12/2014

Ariadna Llorens parla al Sessió Plenària de l'actualitat tecnològica al municipi

Ariadna Llorens és la convidada del darrer Sessió Plenària de l'any Ariadna Llorens és la convidada del darrer Sessió Plenària de l'any

El darrer programa de l'any s'emet aquest dilluns 29 de desembre a Canal Blau TV i l'Eixdiari.cat

El darrer 'Sessió Plenària' de 2014 de Canal Blau TV i el portal de notícies Eixdiari.cat ha comptat amb la regidora de Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens. L'actualitat TIC, amb les novetats al voltant del web municipal vilanova.cat; la publicació del document sobre l'estat d'execució del Pla Acció Municipal i la posada en marxa del Registre general d'entrada que permet la digitalització de tota la documentació i el seguiment i control dels expedients mitjançant la carpeta ciutadana, han estat algunes de les qüestions sobre les quals ha parlat Ariadna Llorens.

El programa d'entrevistes sobre actualitat política també ha fet un repàs a d'altres temes de l'àrea que gestiona la regidora Llorens com ara l'aixecament de la suspensió cautelar sobre l'Escola de Formació Aeronàutica de VNG, (EFAV), per part de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) o la inversió en polítiques d'ocupació que ha arribat per part del Servei d'Ocupació de Catalunya, just abans de finalitzar l'any. En aquest sentit, Ariadna Llorens ha destacat que en els seus anys de gestió "s'ha pogut sanejar l'IMET" tancant els exercicis sense generar dèficit mantenint tots els serveis. Aquesta fita, segons la regidora Llorens ha estat fruit “de la bona gestió i de l'esforç realitzat pels propis treballadors de l'IMET.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00