Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/09/2015

La nova temporada d'Arts escèniques i musicals de VNG a punt per aixecar el teló

  La Regidora de Cultura, Teresa Llorens, aquest matí a la presentació de la nova temporada  La Regidora de Cultura, Teresa Llorens, aquest matí a la presentació de la nova temporada

La Regidora de Cultura, Teresa Llorens, ha fet aquest matí la presentació d'un programa que busca l'equilibri entre la proximitat, la innovació i el llarg recorregut

L'Auditori Eduard Toldrà ha acollit aquest matí l'acte de presentació de la nova temporada estable d'Arts Escèniques i Musicals de Vilanova i la Geltrú, que s'enceta a finals de setembre i acaba el mes de gener de 2016.

Envoltada de bona part dels seus protagonistes, la Regidora de Cultura, Teresa Llorens, ha donat a conèixer els principals eixos d'una programació que busca la complicitat dels vilanovins i vilanovines que formen part dels col·lectius culturals de la ciutat des dels vessants professionals, acadèmiques i amateurs.“El programa, que potenciar l'espai de suport a la creació, amb projectes molt propers a l'entorn i vinculats a la creació escènica, busca l'equilibri amb entre el vessant més professional i acadèmica, amb propostes de reconeguda solvència en l'escena nacional i internacional”. “A banda, també podrem gaudir de propostes innovadores i arriscades, creades per gent jove amb una gran projecció professional”.

Per la Regidora de Cultura, una de les voluntats de la regidoria és continuar creant mecanismes per fidelitzar l'espectador amb l'objectiu d'augmentar el consum cultural a la ciutat, així com facilitar l'accessibilitat dels equipaments escènics de la ciutat a tota la població, per tal que tothom se'n beneficií. “Encetem una temporada adreçada a tots els públics i afavorim el consum de cultura amb una programació, que si bé compta amb uns recursos limitats, presenta un programa de molta qualitat, amb grans propostes en tots els àmbits”.

Nova temporada d'arts escèniques i musicalsLa temporada de tardor comença el 25 i 26 de setembre amb la proposta Nanoteatre. Completa el mes d'octubre les propostes teatrals L'Efecte, Micro-Shakespeare, En Jan Totlifan, Madre Coraje i Dínamo. La programació musical va a càrrec de la Camerata Eduard Toldrà i Quartet de Jazz, del grup The Excitements i de Clara Peya. Dins el mes d'octubre, hi haurà també la possibilitat de visitar el Taller-Teatre de la Companyia l'Estaquirot, per conèixer com treballa la companyia vilanovina.

El novembre començarà amb el Parlem de Música de David Puertas, el taller familiar Pim Pam Repicam, i la proposta A cau d'orella de la companyia Com sona? Completa l'apartat musical les actuacions de Danylo Saienko i Ignasi Terraza Trio. Al novembre també hi ha la proposta de dansa Camins i l'espectacle de circ Rhum.

Miquel Bernadó i el cantant de Mishima, David Carabén, encetaran el programa musical del darrer mes de l'any. També hi haurà les actuacions de la Cobla Ciutat de Cornellà, del Cor de Cambra Isquione, Coral Bitxac i Factoria Mascarò, així com el concert de la Camerata Eduard Toldrà i Orquestra Simfònica de l'ECMM. Al desembre hi ha previst l'espectacle de dansa 20 anys sense Joan Magrinyà i la representació de teatre familiar Pinocchio.

L'any 2016 començarà amb música clàssica amb l'actuació d'Ala Voronknova i Sergi Vicente, i l'actuació de la Banda de Música Mestre Montserrat. El programa es completa amb les representacions teatrals Bufonant, amb Toni Albà, i Una Giornata Particolare. El dia 24 de gener, finalitza la temporada amb la proposta de música i clow familiar El Clown Leandre i Els Barcelona Clarinet Players.

Consulteu aquí tota la programació, amb els dies, horaris i llocs.

Les entrades es posaran a la venda a partir del 26 de setembre, a les 11 hores, i es podrà fer per internet o bé presencialment a les taquilles del Teatre Principal. Pel que fa als abonaments, es posaran a la venda per internet i a taquilles, a partir del 19 de setembre a les 11 hores.

Consulteu preus i descomptes:  Teatre PrincipalL'Auditori Eduard Toldrà     
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00