Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2016

Finalitza la campanya d'esporga

La campanya s'ha realitzat entre els mesos de setembre a maig a tota la ciutat

Gairebé mil tones de restes vegetals (961.620 kg) s'han recollit en la campanya d'esporga d'arbres de la via pública i places de la ciutat entre els mesos de setembre de 2015 i maig de 2016. La campanya realitzada pel Servei de Jardineria de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha actuat en els quasi 9 km de carrers amb alineació d'arbres a una banda o a les dues i a les places i parcs de VNG.

Enguany s'han podat 5.091 exemplars i s'ha replantat un total de 77 unitats d'arbrat. Un cop finalitzada aquesta campanya s'iniciarà la poda de manteniment de les palmeres, retirant els fruits i part de les fulls, especialment en zones del passeig i d'estada.

A partir de l'1 de juny, entra en servei el nou contracte de jardineria que inclou com a millores l'aportació de 200 arbres anuals i la plantació de gairebé 2000 plantes de temporada, entre d'altres com, l'increment d'hores de servei, l'adequació de la flota de vehicles per disminuir les emanacions, noves instal·lacions de reg automatitzades i la centralització general del sistema de control de zones amb sistema de reg automàtic.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00