Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2014

La regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat farà canvis d'estacionament en diversos carrer de la Masia Nova

   També es faran actuacions al barri de Santa Maria    També es faran actuacions al barri de Santa Maria

El motiu és garantir el pas dels bombers en casos d'emergència

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant la Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat, realitzarà a partir de la setmana vinent un seguit d'accions al barri de la Masia Nova. Els canvis afecten l'estacionament de diversos carrers, amb l'objectiu de garantir el pas dels vehicles de bombers en cas d'emergència, i són fruït d'una sol·licitud presentada en forma d'instància per part dels veïns de la zona.

A partir de dimarts vinent estarà prohibit estacionar en ambdós costats dels carrers de Josep Verdú i d'Antoni Urgellès. Només es permetrà l'aparcament de vehicles els anys parells en un costat i els senars a l'altre.

Tampoc es podrà aparcar als carrers laterals perpendiculars a la plaça de Joan Magrinyà, ni al costat nord del carrer d'Albert Ferrer i Soler. Per últim, també estarà prohibit aparcar a l'espai que hi ha al costat sud del carrer d'Albert Ferrer i Soler, a l'alçada dels carrers laterals perpendiculars a la plaça de Joan Magrinyà i del carrer d'Antoni Urgellès, per tal de facilitar el gir del camió de bombers alhora d'accedir en aquests carrers. 

Masia Novabarri de la Masia Nova

D'altra banda, la setmana vinent es produiran canvis de circulació al barri de Santa Maria, a partir d'una petició que van fer els veïns a l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, durant la seva visita al barri.

En concret, a la petició es demanava un canvi de prioritat a la cruïlla entre el carrer de les Magnòlies i el carrer dels Llorers. Així, a partir de dilluns, els vehicles que circulin pel carrer dels Llorers es trobaran un senyal d'stop i, per tant, són els s'hauran d'aturar i donar prioritat de pas als vehicles que vinguin pel carrer de les Magnòlies.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00