Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/03/2016

La pluja desllueix els actes de presentació del Project G

La realització de grafitis formava part de la festa VNG Hip-Hop  La realització de grafitis formava part de la festa VNG Hip-Hop

La festa "VNG Hip Hop" per presentar el catàleg de murs d'art urbà es va dur a terme parcialment

La pluja i el temps inestable van forçar dissabte a suspendre alguns dels actes previstos per la jornada VNG hip hop, festa d'inauguració del Project G, catàleg de murs per a la realització d'obres d'art mural urbà de Vilanova i la Geltrú.

A les 10.30¿h, moment previst per l'inici de l'exhibició de grafits al lateral de l'estadi de futbol municipal, es va posar a ploure intensament, fet que va provocar que s'hagués d'interrompre la pintura mural i que molts participants de l'exhibició ja no comencessin a pintar les seves peces. Cap al migdia, després de la pluja, quan el mur va estar prou sec, alguns de manera intermitent i esglaonada, van anar pintant els seus grafits. A la tarda també es van poder acabar algunes de les peces. La resta s'aniran acabant al llarg d'aquesta setmana, segons la disponibilitat dels artistes participants.

El concurs d'skate i els tallers d'slackline es van anul·lar, tenint en compte les previsions meteorològiques que hi havia i també per qüestió de seguretat a les pistes, que estaven mullades.

La regidora de Joventut, Blanca Albà, ha destacat "la importància de la implicació dels joves per a coorganitzar actes i activitats que són del seu interès i alhora els apoderen col·locant-los en un lloc de centralitat a la ciutat". Per altra banda, Albà creu que "és destacable que aquesta manera de treballar, permet establir vincles entre joves i col·lectius de persones que habitualment no s'adreçarien a l'administració ni al mateix ajuntament, obtenint resultats molt positius."
VNG Hip Hop 2
A la tarda, tot i l'amenaça de pluja, es va poder realitzar les batalles de gallos (competicions de cantants de rap) just davant de la façana de l'estadi municipal de futbol. Les batalles, organitzades pel grup de rap vilanoví Vilanova Pastelera, van ser el punt àlgid de la jornada. Va ser el moment del dia amb més afluència de públic, unes 300 persones la majoria menors de 20 anys.

A aquesta competició s'hi van apuntar 22 participants, molts d'ells procedents de la comarca i alguns que venien de Sant Boi, Tarragona, Castelldefels, Barcelona... La final la van disputar els rapers Charles i JPinche que, amb un gest de companyonia i bona entesa, van decidir que havien guanyat tots dos, sense voler que es proclamés un únic guanyador.

Els concerts de rap també es van poder tirar endavant, malgrat que van caure quatre gotes i es van haver d'acabar una estona abans. Puros i Brutos i VNG Pastelera van fer vibrar al públic que havia resistit després d'unes batalles de gallos que van durar més de 4 hores. El mal temps i el fet que la majoria del públic fos menor d'edat, va fer que el públic anés minvant la seva assistència a partir de les 11 de la nit.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00