Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

Les Macedònia porten les seves 'Flors' a l'Auditori diumenge

Les Macedònia ompliran de vitalitat l'escenari del Toldrà         Les Macedònia ompliran de vitalitat l'escenari del Toldrà

El grup musical que fa les delícies dels infants catalans tracta temes com la família, el futbol o l'educació en aquest darrer disc

La música familiar pren l'Auditori Eduard Toldrà aquest cap de setmana, i ho fa de la mà de les joves Macedònia, que vénen a Vilanova a presentar el seu nou disc, "Flors", després de vendre més de 6.000 unitats del treball "Desperta".

Diumenge a les 6 de la tarda l'optimisme i la vitalitat d'aquestes 5 fruites encomanaran la idea que regalar flors genera sempre somriures, alegries i efectes positius en les persones. La realitat social no s'escapa de les lletres dels seus temes, com "Sr. Wert", que referma el suport a l'escola en català, o "Un dos, coop!", tema de la campanya de foment de la cooperativitat entre els infants.

Podeu comprar les entrades, al preu de 8 euros, a la web de l'Auditori.

Doble sessió de "Cels"
Pel que fa a la temporada teatral, el Principal obre portes aquest cap de setmana per vendre entrades i com a punt d'informació de les activitats culturals de la fira de Novembre.
De cara al cap de setmana del 22 de novembre, oferirà l'espectacle "Cels", una trama trepidant, angoixant i sorprenent interpretada per Eduard Farelo, Ernest Villegas, Màrcia Cisteró i Xavier Ricart. La demanda d'entrades per aquesta obra ha fet que la Regidoria de Cultura programés un nou passi, per dijous 20 de novembre també a les 9 del vespre.

Podeu comprar les entrades a la web del teatre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00