Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/03/2017

VNG acull demà la fase territorial del concurs 'Fem Matemàtiques'

Uns 200 joves del cicle superior de primària i fins a segon d'ESO participaran en la segona fase d'aquest concurs que té per objectiu promoure la competència matemàtica entre l'alumnat català

Vilanova i la Geltrú serà demà la seu de la fase territorial del concurs ‘Fem Matemàtiques' que organitza la Federació d'Ensenyaments de Matemàtiques de Catalunya (FEEMCAT). El concurs, adreçat a nois i noies de cinquè de primària a segon d'ESO, comptarà amb la participació d'uns 200 joves, que juntament amb les famílies acompanyants seran durant tot el matí de demà dissabte a la capital del Garraf.

La fase territorial es desenvoluparà en dues parts. A la primera part, de les 9 a les 13 h, els participants estaran realitzant la prova a l'institut Lluch i Rafecas, amfitrió d'aquesta fase territorial, mentre que a la segona part es farà l'acte de cloenda i lliurament de premis a la Sala d'Actes de l'EPSEVG, a càrrec de l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i del regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell.

El concurs ‘Fem Matemàtiques' és una activitat que té per objectiu contribuir a desenvolupar la competència matemàtica entre l'alumnat de cicle superior de primària i fins a segon curs d'ESO. A més, també permet intercanviar experiències i compartir propostes per part dels professorat. Fem matemàtiques es desenvolupa en forma de concurs i consta de tres fases, la primera es fa a nivell local als mateixos centres educatius, la segona fase es desenvolupa a nivell territorial en alguna de les ciutats participants, mentre que la tercera fase o fase final, a mitjans del mes de maig, coincidirà amb el Dia Escolar de les Matemàtiques i hi participaran tots els alumnes seleccionats a la segona fase de cadascuna de les associacions. Els tres primers classificats del nivell de segon d'ESO quedaran seleccionats per representar Catalunya a l'Olímpiada estatal d'alumnes que organitza l'FESPM.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00