Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/09/2015

L'Oficina Jove de VNG ofereix un nou curs de Director/a d'Activitats d'Educació en el lleure

Nou Curs de Director/a d'Activitats d'Educació en el lleure Nou Curs de Director/a d'Activitats d'Educació en el lleure

El curs, que forma part del Projecte Educatiu d'equipament juvenil vilanoví, suposa un nivell més alt d'especialització per a les persones que ja han fet el curs de Monitor/es de Lleure

L'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú ofereix a l'octubre un nou curs de Director/a d'Activitats d'Educació en el Lleure. Un curs, que forma part del Projecte Educatiu del servei juvenil, programat amb la voluntat de donar un pas més en l'oferta formativa dels i les joves, en el seu intent de trobar el seu itinerari professional.

Aquest curs suposa un nivell més alt d'especialització per a les persones que ja disposen dels cursos de Monitors/es de Lleure. Formació que anualment també es realitza a l'Oficina Jove i que aquest mes de juliol ha comptat amb 25 alumnes acreditats.

El principal objectiu del curs de Director/a és preparar l'alumnat per intervenir educativament en el lleure infantil i juvenil, mitjançant el desenvolupament de tasques de coordinació i dinamització d'equips en projectes en l'àmbit de l'educació en el lleure adreçats a la infància i a la joventut i capacitar-lo tant per a la seva direcció, planificació, organització, gestió i avaluació, així com per a la seva representació interna i externa.

El curs té una durada total de 320 hores i s'estructura en dues etapes, una teòrica i una altre de pràctica, i està adreçat a les persones que, amb formació prèvia i experiència en l'àmbit del lleure infantil i juvenil, estan interessades en desenvolupar, ja sigui de forma voluntària o remunerada, les tasques de coordinació d'equips i de direcció i gestió de projectes d'educació en el lleure infantil.

La formació presencial es farà a l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú, els caps de setmana del 23 d'octubre al 20 de desembre, exceptuant els diumenges 1 de novembre i 6 de desembre, els divendres de 17 a 21 hores, dissabtes de 10 a 14 hores i de 15.30 a 19.30 hores, i diumenges de 10 a 14 hores. Hi haurà dos caps de setmana que la formació es farà als Espais Jove de Sitges i de Cubelles.

Un cop acabades les pràctiques i presentat el projecte final, l'alumnat obtindrà el carnet i el diploma de director/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions es podran fer del 14 de setembre al 19 d'octubre o fins que les places estiguis cobertes, a través de la web www.escolaelsol.org/oferta-formativa. Més informació a L'Oficina Jove Garraf www.oficinajove.cat/garraf
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00