Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2016

Se suspèn la col·locació de contenidors soterrats a la plaça dels Cotxes

Dificultats d'execució per les condicions desfavorables en què s'han trobat les instal·lacions dels serveis més pròxims obliguen a desestimar l'obra en aquest punt del centre

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha desestimat la ubicació de contenidors soterrats a la plaça dels Cotxes per les dificultats d'execució de l'obra a causa de les condicions desfavorables en què es troben els serveis del subsòl.

Els serveis d'aigua i clavegueram es troben en algun dels punts d'aquest plaça en condicions més delicades del que era previsible. Aquest fet ha obligat a determinar com a mal menor el tancament de l'obra i la reubicació dels contenidors soterrats en un altre lloc del Centre Vila amb l'objectiu de millorar la recollida de deixalles de la zona centre, principal objectiu d'aquesta intervenció.

Pel subsòl de la plaça dels Cotxes, a més a més dels serveis esmentats, també hi han les canalitzacions de fibra òptica situades en un punt que dificulta l'actuació. Tècnicament s'ha decidit no continuar amb la col·locació dels contenidors per evitar complicacions majors.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00