Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/11/2011

Vilanova i la Geltrú celebra Santa Cecília

Un dels concerts celebrats a l'Auditori  Un dels concerts celebrats a l'Auditori

L'Auditori Municipal Eduard Toldrà és l'escenari, aquesta tarda, de diversos concerts en honor a la patrona dels músics

Vilanova i la Geltrú celebra, durant tot el dia d'avui, la festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics. La celebració s'ha iniciat de bon matí amb l'obertura de les instal·lacions de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat als centres educatius de la ciutat, de manera que l'alumnat han pogut veure i escoltar concerts d'estils musicals molt diferents. 

Santa Cecília
Ja a la tarda, diversos espais de l'Auditori Eduard Toldrà han estat l'escenari de concerts molt variats a càrrec de diferents grups d'alumnes de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat i de l'Escola de Música Freqüències. En aquest sentit, la jornada finalitzarà amb la presentació i projecció, a les 20 hores, del DVD 'Gurrelieder de Schönberg', que està dirigit i realitzat per Ígor Cortadellas, professor d'oboè l'ECMMM. 

Banda de Música de l'ECMMM
Tot i que els actes centrals de la celebració de Santa Cecília s'han dut a terme durant el dia d'avui, la programació oficial ja es va iniciar el passat divendres amb la tradicional actuació de la Banda de l'ECMMM i el segon dels concerts del cicle B de VNG, Trio Itinerari, a càrrec dels joves músics Joan Pablo Cediel, Miguel Àngel Gracia Pastor i Josep Contreras Parés. Dissabte va continuar la celebració amb la Cercavila de Recollida dels Nous Músics de la Banda de Música del centre. 

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00