Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/11/2014

Comencen les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi

Les obres de construcció de l'edifici annex es realitzaran en uns sis mesos. A l'estiu es realitzarà la part de les obres corresponent a l'interior de l'edifici

Amb la signatura de l'acta de replanteig realitzada aquest matí han començat les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi. Unes obres que realitza la Generalitat de Catalunya i que suposen una inversió de quasi 1,6 milions d'euros a la ciutat.

Les obres s'executaran en dues fases. En primer terme s'intervindrà en el terreny adjacent al centre on s'hi ubicaran entre d'altres, el menjador la cuina i espais annexos, biblioteca, lavabos i aules, així com una zona de pati. L'espai alliberat en l'edifici actual es destinarà a sala de psicomotricitat-desdoblaments, aula complementària i sala de reunions. En la segona fase, les obres es realitzaran a l'interior de l'escola i es duran a terme durant l'estiu per tal de no interferir en el funcionament habitual del centre.

L'ampliació i obres a l'Escola Sant Jordi ha de permetre acollir l'alumnat actual de l'Escola Pasífae amb les garanties i les condicions òptimes. Com que la voluntat és que l'escola continuï essent de dues línies, una part de l'edifici annex acollirà l'Escola Oficial d'Idiomes del Garraf, amb seu a Vilanova i la Geltrú.

El projecte que es durà a terme ha incorporat les consideracions realitzades per la Comissió de seguiment i que contribueixen a la millora funcional i organitzativa del centre. A aquesta comissió formada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, les regidories d'Urbanisme i Educació de l'Ajuntament de VNG; els equips directius i ampes de les escoles Pasífae i Sant Jordi, s'hi ha afegit també la direcció de la llar d'infants municipal l'Escateret, per la proximitat amb les obres i les afectacions que aquestes puguin tenir per a les famílies i treballadores de l'equipament municipal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00