Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/01/2017

Gerard Llobet, dilluns al Sessió Plenària de Canal Blau TV

El regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient abordarà qüestions relatives a la seva àrea com el POUM, l'Eixample Nord, l'habitatge social i la qualitat de l'aire i la protecció de l'entorn natural

El regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet, serà el convidat del poper Sessió Plenària que Canal Blau TV emetrà dilluns vinent, 9 de gener.

Qüestions com l'estat en que es troba la modificació del Pla General en el sector Eixample Nord, ja que aquest 2017 es preveu fer-ne l'aprovació provisional per tal de continuar amb la seva tramitació; la participació de la ciutadania que ha acompanyat tot aquest procés i els detalls dels convenis amb la Generalitat per garantir la protecció de Platja Llarga, que van ser aprovats en el ple de desembre passat van ser els principals temes tractats en l'enregistrament del programa d'actualitat política.

El Sessió Plenària d'aquest dilluns també analitzarà la situació urbanística d'altres modificacions per poder encarar el procés per iniciar els treballs del nou POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal), com polígons industrials i altres sectors que estava pendents de finalitzar el tràmit d'aprovació com Cap de Creu, Catàleg Masies, etc.

Finalment també van ser objecte d'atenció altres actuacions de transformació a la ciutat especialment a la façana marítima com són Platja del Far, Plaça del Port, i la intervenció de millora ambiental i paisatgística al Torrent de Sant Joan, i també el nou estudi de detall del Club Nàutic que va ser aprovat l'any passat.

En matèria d'habitatge, el regidor Gerard Llobet va analitzar la situació d'emergència i de necessitat d'habitatge social i les mesures que es poden dur a terme des de l'Oficina Local d'Habitatge. També en matèria d'habitatge però des de la vesant urbanística el regidor Llobet va parlar de sectors pendents de desenvolupar, com Sant Jordi, La Carrerada, l'Eixample de Mar, i de l'evolució de les llicències d'obres que han registrat un augment que denota un cert moviment i es preveu que puguin finalitzar algunes promocions privades que havien quedat aturades amb l'esclat de la crisi econòmica a partir de 2008.

Finalment en l'àmbit del medi ambient es va abordar la situació de qualitat de l'aire, les actuacions de protecció de l'entorn natural i de l'empresa Componentes.

El programa de Canal Blau TV d'actualitat política municipal d'àmbit comarcal, s'emet cada dilluns a les 12 h, 15 h, 17 h, 19 h, 21 h i 23 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00