Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/01/2012

El conseller d'Interior presidirà la propera Junta Local de Seguretat de VNG

Darrera Junta Local de Seguretat de VNG Darrera Junta Local de Seguretat de VNG

Entre d'altres, es valoraran les vies de col·laboració entre els diferents cossos de seguretat que operen a la ciutat

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, assistirà a la Junta Local de Seguretat de Vilanova i la Geltrú que s'ha de celebrar aproximadament d'aquí a un mes. Aquesta trobada de coordinació dels cossos de seguretat servirà per fer balanç del 2011 i preveure pròximes actuacions. 

El conseller d'Interior està assistint a les juntes locals de seguretat de diversos municipis i en el cas de Vilanova i la Geltrú serà present a la primera de l'any. En la reunió podrà rebre de primera mà les impressions dels representants la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, valorar els seus mecanismes de col·laboració i preveure com reforçar-los. Entre d'altres, també es plantejarà la situació de la seguretat amb el funcionament de la nova C-15, especialment de cara als mesos d'estiu. 

La Junta Local de Seguretat és una trobada periòdica de coordinació dels diferents cossos policials que operen a la ciutat, amb l'objectiu de planificar les polítiques de seguretat del municipi. La dirigeix l'alcadessa, juntament amb el regidor de Seguretat i Protecció Ciutadana, i compta amb presència de representants dels grups de l'oposició.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00