Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2016

Acte de cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI

L'acte es va celebrar als jardins del Molí de Mar L'acte es va celebrar als jardins del Molí de Mar

La trobada inclou una visita comentada pels tallers demostratius dels diferents cursos

El Molí de Mar va ser ahir l'escenari de la cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET). Els jardins d'aquest emplaçament van acollir una visita comentada pels tallers demostratius de les tècniques apreses en els diferents cursos: auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques; auxiliar de muntatges d'instal·lacions elèctriques d'aigua i gas; auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics; auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, i auxiliar de comerç i atenció al públic (adaptat).

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, del regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, del coordinador territorial d'ensenyaments professionals dels Serveis Territorials a Barcelona Comarques del Departament d'Ensenyament, Jordi Granel, i del diputat delegat d'Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet.
PTT-PIP 2
Joan Martorell va felicitar l'alumnat participant en aquest curs 2015/2016 i els va animar a seguir formant-se. "L'objectiu és donar-vos eines per al vostre futur. És important que trobeu el vostre camí." L'alcaldessa de la ciutat va tancar els parlaments. "És important l'esforç que feu. A la vida hem de portar una caixa d'eines que ens ajudi a tirar endavant. I aquests cursos són part d'aquesta caixa. És important estar preparats i és important seguir formant-se". Neus Lloveras va felicitar l'alumnat present a l'acte, però també va fer extensiva la seva felicitació als formadors, famílies i empreses implicades en el projecte. 


Els alumnes participants en els diferents cursos van rebre una fotografia recordatori; es tracta d'una cinquantena de nois i noies de 16 a 21 anys que no disposaven de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i que han rebut formació professional i suport educatiu per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO. Per la seva banda, les empreses col·laboradores en el programa van rebre un diploma d'agraïment.

PTT-PIP 3L'acte es va cloure amb un refrigeri servit per l'alumnat del curs FOAP Operacions bàsiques de restaurant i bar, de l'IMET. Així mateix, en el transcurs de la jornada els alumnes del curs de vendes van oferir bijuteria realitzada amb material reciclat per recaptar fons per a la Creu Roja.


Aquests cinc PFI-PTT estan organitzats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'IMET i la Diputació de Barcelona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00