Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/04/2014

El bon temps acompanya la Festa per a la Conscienciació sobre l'Autisme

Festa per a la Conscienciació sobre l'Autisme  Festa per a la Conscienciació sobre l'Autisme

Famílies i voluntaris participen en les activitats preparades al parc de Ribes Roges pel l'Associació Autisme amb Futur

Aquest diumenge es va celebrar al parc de Ribes Roges la festa per a la Conscienciació sobre l'Autisme que, sota el lema "Uneix-te a nosaltres", organitzava l'Associació Autisme amb futur, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Més de 500 persones, entre famílies, voluntaris i visitants, van participar en les diferents activitats i tallers que s'havien preparat, entre les 11 del matí i les dues de la tarda. 

Festa de l'Autisme1

Després que la presidenta de l'Associació Autisme amb Futur, Maria del Carmen Escalera, agraís l'assistència del nombrós públic, l'actriu Núria Valls va fer la lectura del manifest. Seguidament va intervenir l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, qui va manifestar que "Vilanova i la Geltrú és una ciutat que acull molt bé la diversitat i actes com aquest ens ajuden a donar a conèixer i a conscienciar-nos sobre aquestes diversitats, i això ens fa més forts". 

Núria Valls
Núria Valls

Acabats els parlaments, tots els presents van poder gaudir d'una àmplia oferta d'activitats, amb tallers de manualitats, de dibuix i de xapes, activitats lúdiques, un futbolí humà, gladiadors, curses amb esquís gegants, etc.

També hi havia un circuit de cars on nois i noies pedalaven per aconseguir els primers llocs, entre moltes d'altres activitats, com l'actuació de l'Escola de Ball Teresa Carulla i la Batukada Amia los Itutus. Un camió de bombers, una furgoneta dels Mossos d'Esquadra i les motos de la Policia Local van fer les delícies de nens i nenes. La festa va acabar amb l'enlairament de globus blaus.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00