Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2014

Activitats tecnològiques per a joves a Neàpolis

La segona edició de la Vilanova Gaming i la trobada de l'esplai virtual, omplen Neàpolis d'activitat i gent jove durant el cap de setmana

Durant el cap de setmana passat van reunir-se a Neàpolis més de 200 joves per participar en les diferents activitats que s'hi realitzaven. L'esplai virtual, de dissabte a la tarda va comptar amb una vintena de participants. Aquesta activitat proposa l'apropament dels més joves a la tecnologia mitjançant els videojocs i l'ús dels ordinadors. A més, dissabte passat també s'hi havia organitzat un pre-taller del grup 'MakerVNG' amb una demostració del que seran els tallers de robòtica, impressió 3D i drons que s'estan preparant.

D'altra banda, durant tot el cap de setmana a Neàpolis es va realitzar la segona edició del Vilanova Gaming amb competicions i demostracions dels jocs 'League of Legends', 'Fifa 14' i 'Call of Duty Ghosts'. Aquesta activitat, adreçada a un públic juvenil va comptar amb uns 200 participants. Quant a la competició, es va proclamar campió de la final de 'League of Legends', el grup anomenat 'Yasuouseless'.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00