Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/10/2015

Clara Peya, acompanyada de Ferran Savall i Judith Neddermann, presenta 'Mímulus' a l'Auditori

Encara hi ha entrades per al concert, que es farà divendres    Encara hi ha entrades per al concert, que es farà divendres

La jove pianista i compositora farà una trobada amb el públic abans del concert

Aquesta setmana la programació estable d'arts escèniques i música s'ubica a l'Auditori Eduard Toldrà. Divendres 30 d'octubre a les 21 h, l'Auditori oferirà el concert de Clara Peya, que presenta el seu darrer disc, “Mímulus”, acompanyada de les veus de Ferran Savall i Judith Neddermann.

Clara Peya, que des dels 3 anys toca el piano, és una jove pianista i compositora graduada en piano clàssic a l'ESMUC i estudis superiors de jazz i modern al Taller de músics. Fa sis anys va començar la seva carrera com a solista, i com a gran fan de les veus, ha aconseguit que una bona colla de vocalistes cantin les seves cançons: Sílvia Pérez Cruz, Elena Gadel o Alessio Arema ho han fet fins ara, i en aquest darrer disc ho fan Ferran Savall i Judith Neddermann.

La seva música és molt sentimental i dolça, tocada amb molta energia i ímpetu, dos dels trets característics de Clara Peya. Si haguéssim d'etiquetar el seu estil, ho podríem fer dient que té un estil pop que els anglesos anomenarien chamber pop o pop de cambra. Música pop amb una instrumentació més jazzística i clàssica.

“Mímulus” el nom dels seu sisè disc, és la flor que ens ajuda a encarar la por a allò conegut, és el remei que ens permet transitar per la vida amb confiança, que ens fa no anticipar-nos, estar presents en cada instant. En aquest treball canta a les pors quotidianes, les conegudes i sempre presents, aquelles que ens frenen i que només es fan fonedisses quan es canten i es ploren.

Si no voleu deixar passar l'oportunitat d'escoltar la seva música, divendres a les 21 h a l'Auditori, podeu comprar les entrades anticipades a través de www.auditoritoldra.cat al preu de 14 euros, o el mateix dia de la representació des d'una hora abans a les taquilles de l'Auditori.

Trobada amb Clara Peya
I si voleu conèixer de ben a prop la Clara Peya, el mateix divendres, a les 19 h a la Sala Petita de l'Auditori, ens explicarà en primera persona la seva carrera i l'estreta relació que manté amb la música des de ben petita.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00