Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2016

El Govern recull propostes per incorporar al Pla d'Actuació Municipal

Sessió de presentació del PAM al Centre Cívic Mar Sessió de presentació del PAM al Centre Cívic Mar

Veïnat i associacions proposen accions en els àmbits educatiu, sanitari, urbanístic, ambiental i d'atenció als discapacitats

 El govern de Vilanova i la Geltrú ha presentat aquesta setmana en tres sessions el Pla d'Actuació Municipal, el document que recull les principals accions a dur a terme en aquest mandat. L'alcaldessa, Neus Lloveras, i el primer tinent d'alcaldia, Juan Luís Ruiz, han explicat els objectius i les polítiques d'actuació, que se centren en dos propòsits bàsics:millorar el benestar i la qualitat de vida dels vilanovins i les vilanovines i situar la ciutat en un escenari de desenvolupament i creixement econòmic, social i cultural per als pròxims anys.
PAM, sessions a 250 (1)
Les sessions també han servit per recollir aportacions i suggeriments de les persones a títol individual o bé com a representants d'entitats i col·lectius. Al llarg de les presentacions s'han aportat propostes en l'àmbit educatiu, sanitari, urbanístic, ambiental i d'atenció als discapacitats entre d'altres.

Els quatre eixos que estructuren les propostes del govern son la Igualtat d'oportunitats i cohesió social, Ocupació i promoció econòmica, Territori i espai públic i Transparència i participació. Dins d'aquests eixos hi ha 24 estratègies a dur a terme, 65 objectius i 211 actuacions.

La possibilitat de fer aportacions per incorporar al PAM segueix oberta a través d'Internet. Un cop finalitzat el termini per recollir noves idees, el Govern ampliarà el document i en farà novament una presentació pública.

PAM, sessions a 250 (2)

Consulta el document del PAM AQUÍ

Fes les teves aportacions AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00