Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/07/2015

El Ple ordinari del mes de juliol va aprovar inicialment el Pla de mobilitat sostenible

També s'aprova el projecte d'adequació parcial de la Casa consistorial

El Ple Ordinari del mes de juliol, que es va celebrar ahir al vespre a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, va aprovar inicialment, amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC, C's, Som VNG i PP i l'abstenció de la CUP, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. Amb el mateix resultat a la votació, el Ple també va aprovar inicialment la primera fase del projecte d'adequació parcial de la Casa Consistorial. A l'apartat de Serveis Social es van aprovar per unanimitat la subvenció extraordinària a la Mensa del Cor per a la gestió d'ajuts als menjadors dels casals d'estiu; així com l'acord de la Junta de Govern Local en relació a la campanya de suport alimentari a infants amb vulnerabilitat alimentària per a l'estiu.

També per unanimitat es va aprovar l'atorgament dels premis Roig Toqués 2015; així com les candidatures dels Pabordes 2016, en aquest cas amb l'abstenció de la CUP.

Intervenció oral 1
Més discussió va generar l'aprovació inicial de l'ordenança municipal per a la regulació específica de les condicions tècniques i emplaçament dels locals i associacions de cànnabis que es va aprovar amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC, C's i PP i el vot en contra de la CUP i Som VNG. En aquest punt també van intervenir Salvador Bernadó, de l'Associació Cannàbica High-Times; i Artur Puig, de l'Associació Cannàbica Vilanova.
 
Intervenció oral 2
A l'apartat de mocions es va aprovar la de VNG per la Independència, presentada per CiU amb el suport d'ERC, per a la instal·lació de senyeres al balcó de l'Ajuntament i a altres dependències municipals de la plaça de la Vila. En aquest punt va intervenir Albert Andrade, de l'associació VNG per la Independència. La votació va obtenir el vots favorables de CiU, CUP i ERC, el vot en contra de PSC. C's i PP i l'abstenció de Som VNG.

Intervenció oral 3
La moció d'ERC sobre la creació d'un mapa escolar de Vilanova i la Geltrú que permeti la planificació de places escolar a la ciutat es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups i l'abstenció de Som VNG. La moció de CiU i PSC de suport al Correllengua es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups i el vot en contra de C's. La moció de la CUP per a l'adhesió a la campanya contra el decret d'autoconsum elèctric aprovat pel govern central es va aprovar amb el vot a favor de tots els grup i el vot en contra del PP. Finalment la moció de Som VNG per a l'increment de recursos econòmics i humans destinats a un desenvolupament efectiu i suficient del Pla Local de l'Habitatge de Vilanova i la Geltrú i per un nou Estudi d'anàlisi i diagnosi de l'habitatge a la ciutat va ser aprovat per unanimitat en els primers quatre punts de la proposta mentre que el cinquè va decaure.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00