Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2014

Una cinquantena d'estudiants de Mérignac visiten la nostra ciutat

L'acte de benvinguda es va fer al Museu Balaguer. Foto: Nono L'acte de benvinguda es va fer al Museu Balaguer. Foto: Nono

Es tracta d'un intercanvi que es realitza cada any entre joves d'aquí i de la ciutat francesa agermanada amb VNG

Des del divendres 4 d'abril, una cinquantena de joves de la ciutat de Mérignac es troben a la nostra ciutat fent un intercanvi amb estudiants d'aquí. La seva estada s'allargarà fins demà divendres, quan retornaran a casa seva.

Es tracta de l'intercanvi anual que es produeix cada primavera entre alumnes de la ciutat francesa agermanada amb Vilanova i la Geltrú i nois i noies d'aquí. En aquesta ocasió han vingut alumnes dels centres College Bourran i del Lycée Dassault i han estat acollits a les llars dels seus companys estudiants dels instituts Joaquim Mir, Dolors Mallafré i Lluch i Rafecas.

Durant la seva estada els i les joves han pogut conèixer la ciutat i el seu tarannà. Aquí han compartit cultura, lleure i amistats.

El dimarts 9 d'abril, tots ells van ser rebuts per l'alcaldessa, Neus Lloveras, i la segona tinenta d'Alcaldia i regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, en un acte a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Neus Lloveras els va donar la benvinguda en francès i els va convidar a gaudir de l'estada a la nostra ciutat, tot animant els centres a continuar amb aquests intercanvis, que esdevenen una experiència molt enriquidora tant a nivell social com a nivell d'aprenentatge d'idiomes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00