Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2015

Tercera edició del torneig internacional de rugby platja, dissabte 13 de juny a la platja del Far

torneig de 2014 torneig de 2014

El torneig, que en aquesta edició obre les seves activitats a tot el públic, comptarà amb equips d'alt nivell esportiu

El dissabte 13 de juny la platja del Far serà l'escenari de la tercera edició del Torneig Internacional de Rugby Platja, organitzat per Elipsa Food i amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Com ja va succeir en les anteriors edicions, la prova reunirà al voltant de 700 jugadors i jugadores de rugby, en les categories de cadets, sènior masculí, sènior femení i veterans. En total són 40 equips, procedents de diferents països europeus, entre els quals destaquen els representants francesos de la USAP de Perpinyà, Carcasona, Toulon o Avinyò, entre d'altres.

Una de les particularitats d'aquest any és la possibilitat que el públic assistent pugui prendre part a les activitats que s'han organitzat al voltant del torneig, que es desenvoluparà des de les onze del matí fins les set de la tarda. Per això compten amb la col·laboració de diferents entitats com el CEM Parc del Garraf, que organitza sessions de Beach Zumba i Sh'Bam Dancing, el Xiringuito del Trillas, on s'hi farà una barbacoa, i les actuacions del grup de cheerleaders, BCN Cheer, i del grup de batucada Kaboa.

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00