Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2013

Roger Puig guanya el concurs d'eslògans per promoure el català

Sant Jordi 2013 Sant Jordi 2013

La iniciativa, promoguda per la Xarxa d'Espais per la Llengua, XELL, es va celebrar durant la diada de Sant Jordi

Amb l'eslògan Enganxa't al català, Roger Puig Jorba, d'11 anys, ha estat el guanyador del concurs per promoure l'ús del català que, durant la diada de Sant Jordi, va impulsar la Xarxa d'Espais per la Llengua, XELL. Aquest primer premi consisteix en 3 entrades infantils per a Catalunya miniatura, 4 entrades per al Zoo de Barcelona i 2 vals de Viu Comerç.

El segon lloc ha estat per Víctor Povedano, de 15 anys, que amb l'eslògan Català, una llengua que t'emocionarà, s'emporta 3 entrades per al Bosc Vertical, 4 entrades per al Zoo de Barcelona i 1 val de Viu Comerç.

I el tercer premi ha estat per a Isaac Pino Marco, de 10 anys, que amb la frase Amb afany, en català tot l'any guanya 4 entrades per al Zoo de Barcelona i 1 val de Viu Comerç.

L'entrega de premis està prevista per al divendres 10 de maig, a les 17.15 h, a la sala noble de la Casa Olivella, amb la presència de la regidora de Cultura, Marijó Riba.

La Xarxa d'Espais per la Llengua, XELL, va recollir en una parada a la rambla el dia de Sant Jordi propostes d'eslògans per promoure l'ús del català. Aquest concurs, adreçat a infants i joves d'entre 3 i 16 anys, buscava una frase que animés a tothom a fer ús de la llengua, sobretot en espais com les xarxes socials. En total es van recollir fins a 35 eslògans diferents.

La iniciativa s'emmarca en la campanya En Català, Naturalment, en què hi col·laboren el Diari de Vilanova, Canal Blau Ràdio i Canal Blau Televisió.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00