Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2014

Segona sessió del Juanita's Vilanova Sliding Festival dedicada al paddle surf

   Paddle surf Paddle surf

Diumenge 27 de juliol, a partir de les 10 del matí, activitat per aprendre o perfeccionar aquesta tècnica de lliscament sobre l'aigua

Aquest diumenge el Juanita's Vilanova Sliding Festival ofereix una segona sessió de Paddle Surf. Una activitat que va tenir molt d'èxit en la primera convocatòria, a mitjans de juny, i que ara es torna a repetir tant per aquells que ho volen provar per primera vegada, com per als que volen perfeccionar la seva tècnica. 

De la mà de monitors especialitzats, els interessats tenen l'oportunitat de conèixer les tècniques bàsiques d'aquest esport. Dissabte a les 10 del matí començaran les classes amb uns exercicis a la sorra i a l'aigua. Després de les classes hi haurà la possibilitat de participar a la regata que s'organitzarà entre els assistents. 

Entre d'altres nocions, els assistents coneixeran les característiques principals del material que hauran d'utilitzar, la posició en flotació, el medi, l'entrada a l'aigua, la tècnica de remada, la tècnica de viratges, o la tècnica del surfeig. 

L'edat mínima per participar és de 12 anys i és indispensable saber nedar. Les inscripcions s'han de fer online i el preu de l'activitat és de 2o euros, que inclou la formació, el material, l'assegurança i la samarreta. 

L'organització és a càrrec de Global Kite, Club de Mar i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00