Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/01/2017

L'alcaldessa de VNG visita la ciutat agermanada de Mérignac

Reunió de treball a Mérignac, en la primera visita de l'alcaldessa a la ciutat agermanada    Ha estat la primera visita de l'alcaldessa a Mérignac

Enguany es compleixen 30 anys de l'agermanament

Acte de compromisos de l'alcalde de MérignacL'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el primer tinent d'Alcaldia, Juan Luís Ruiz, han estat aquest dilluns a la ciutat francesa de Mérignac. Convidats a l'acte anual de presentació dels compromisos de l'alcalde de Mérignac a la seva població, els representants vilanovins han aprofitat l'estada per tractar diverses accions en el marc dels 30 anys d'agermanament.

D'una banda, s'ha conversat sobre possibles col·laboracions econòmiques en el món del vi i l'enoturisme, així com de facilitar contactes entre el Club des Entreprises de Mérignac, amb 300 associats, i el teixit empresarial vilanoví. Es va parlar també de la participació vilanovina en el festival bianual de fotografia de Mérignac, que ha de tenir lloc aquest 2017, i d'un possible intercanvi amb el Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

L'agermanament entre Vilanova i la Geltrú i Mérignac es va oficialitzar l'octubre de 1987. Ambdues ciutats han manifestat la voluntat de revitalitzar l'agermanament coincidint amb aquesta efemèride.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00