Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/09/2014

L'EFAV començarà les classes el 15 de setembre

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens es va reunir ahir amb la directora de Seguretat d'AESA a Madrid

L'Escola de Formació Aeronàutica de VNG (EFAV) iniciarà el nou curs tal i com estava previst el dilluns 15 de setembre. Ahir dijous l'equip tècnic, jurídic i gerencial de l'EFAV, juntament amb la regidora d'Educació i Ocupació de VNG, Ariadna Llorens, van mantenir una reunió amb la directora de Seguretat d'Aeronaus de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), Marta Lestau i el seu equip tècnic.

Durant la trobada que ha estat qualificada per la regidora Llorens com "molt positiva i productiva" l'EFAV va presentar les respostes als requeriments que van iniciar el procediment a partir de la darrera auditoria realitzada en el centre de VNG a finals de juliol. Ariadna Llorens ha explicat que "els requeriments que van ser detectats en l'auditoria eren de nivell 2 (no greus) i en la reunió d'ahir vam poder tractar-los detalladament i demostrar a AESA que tots els requeriments ja estaven solucionats o en via de solució immediata".

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de VNG va aprofitar per explicar la importància de l'EFAV com el centre de referència a Catalunya en la formació de tècnics de manteniment d'aeronaus amb quasi 30 anys d'experiència. Així com per exposar els projectes de futur del centre davant d'AESA i els seus màxims directius en seguretat d'aeronaus.

Tots els centres de formació de manteniment aeronàutic són subjectes a auditories per part d'AESA per tal de comptar amb l'autorització per impartir la formació bàsica i de les diferents especialitats. Aquests procediments formen part de l'activitat habitual de seguiment i control de tota organització que ha d'assolir uns estàndars de qualitat de seguretat aèria segons normativa europea
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00