Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/06/2016

Compte enrera pel Juanita's Vilanova Beach Festival

Tria el teu esport i inscriu-te! Tria el teu esport i inscriu-te!

El festival d'esports de lliscament es concentrarà a la façana marítima de Vilanova i la Geltrú

El Juanita's Vilanova Beach Festival ja escalfa motors. Quan només queden dues setmanes perquè la ciutat visqui la quarta edició d'aquest singular festival les inscripcions avancen a bon ritme, i hores d'ara l'organització comença a delimitar els espais i zones que els dies 9 i 10 de juliol seran l'escenari ideal per a la pràctica dels esports de lliscament, per terra mar i aire.

El Juanita's concentrarà les diferents activitats a la façana marítima. El Parc de Ribes Roges acollirà els esports relacionats amb l'skate, l'esquí nòrdic i amb rodes, l'slackline, les passejades en bicicleta i cotxes elèctrics, el taller d'estels o el circ en família, entre d'altres.

La platja de Ribes Roges i el Port Nàutic seran els espais on els participants podran gaudir de les activitats relacionades amb el mar, com són la vela, el caiac, el paddle surf, el surf o l'skimboard.

El Port de pescadors delimitarà circuits per acollir les curses ciclistes de Brompton i Fixed Crit, mentre que el Moll de Ponent i el passeig Marítim seran espais per on es podran veure diferents modalitats que necessiten distàncies més llargues, com per exemple la marxa nòrdica.

L'oferta d'activitats és molt variada i adaptada a totes les edats dels participants. Pel que fa al preu n'hi ha de gratuïtes, i les de pagament costen entre 5 i 10 €. D'altra banda, igual que l'any passat, els nens i nenes amb el Carnet del Club Súper 3 es poden inscriure gratuïtament a totes les activitats.

Fora del que és estrictament esportiu, una de les moltes novetats del Juanita's d'aquest any és la possibilitat de quedar-se a dinar o sopar dins el recinte del festival, amb reserva prèvia. Posteriorment, els inscrits tindran accés lliure a La Daurada, gràcies a la col·laboració d'aquest establiment amb l'organització del festival.

Al web del juanitasvilanova.cat es poden formalitzar les inscripcions i hi ha informació detallada de cadascuna de les activitats del Juanita's Vilanova Beach Festival. (programa)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00