Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/07/2014

La pujada del Far s'omple de riders del Juanita's Sliding Festival

   Les competicions es van fer a la pujada del Far de Sant Cristòfol Les competicions es van fer a la pujada del Far de Sant Cristòfol

Durant tot el dissabte s'hi van celebrar competicions i classes formatives

La pujada del Far de Sant Cristòfol va ser, dissabte, l'escenari d'una de les activitats del Juanita's Sliding Festival que compta amb més seguidors. Es tracta de les diferents modalitats de lliscament sobre longboards. "Riders" arribats d'Igualada, Calafell, Vilafranca del Penedès, Mataró, Sabadell o Vilassar de Mar, entre d'altres, van posar a prova les seves habilitats participant ens les diferents competicions de Mini Down Hill / Freestyle o Slides.

Durant la jornada, els participants van poder gaudir de sessions de formació a nivell d'iniciació i perfeccionament pensades pels Cruisers, Longboards i Pennys, així com del circuit lliure i d'eslàlom.

L'organització d'aquesta activitat va anar a càrrec de Hobbysport, Snowfun i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Els guanyadors de les diferents competicions van rebre diferents regals en forma de material, per part de les marques patrocinadores.

El Juanita's Sliding Festival torna a l'aigua diumenge amb dues activitats en Caiac de Mar. Estan organitzades per Cota Zero, Club Inüit i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. 

La primera és una excursió per mar, a bord de caiac, fins a la platja Llarga. Allà, els participants podran fer snoorkel, que consisteix en fer immersions amb ulleres i tub, per poder conèixer el fons marí típic de la costa vilanovina. El preu va dels 10 als 20 euros, dependent de si es porta material propi, o s'utilitza el que posa a disposició l'organització. La inscripció cal fer-la online i el preu inclou formació, guiatge de l'excursió, armilla, samarreta Juanita's, assegurança, equip d'snoorkel i material. 

La segona activitat de diumenge del Juanita's és una Cursa d'orientació pels colls amb Caiac individual. La cursa, amb sortida i arribada a la platja del Far, consisteix en trobar un seguit de fites amagades, a partir d'un mapa que tindran els participants. Es faran equips de dues persones i guanyarà aquell que arribi primer a la platja amb totes les fites aconseguides. El preu de l'activitat va també dels 10 als 20 euros. Les inscripcions s'han de fer online, i el preu inclou guia de seguretat, armilla, samarreta Juanita's, aigua, equip i assegurança.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00