Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/02/2016

Mon-Bus posa a prova la creativitat dels alumnes de 5è de les escoles de la ciutat amb un concurs de dibuix

La segona edició del concurs de Mon-Bus és oberta fins a l'1 d'abril  La segona edició del concurs de Mon-Bus és oberta fins a l'1 d'abril

La recepció d'obres és oberta fins al divendres 1 d'abril al servei de l'InfoIMET

Fa uns dies el Servei d'Educació de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET), la Regidoria de Promoció Econòmica i l'empresa de transport Mon-Bus van convocar la segona edició del concurs de dibuix Mon-Bus.

El concurs, que s'adreça a les classes de cinquè de primària de totes les escoles públiques i concertades de Vilanova i la Geltrú, té per objectiu estimular en la faceta del dibuix els valors de la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions.

Per a les escoles i les famílies dels participants el concurs ofereix un premi força atractiu: a banda que el treball premiat formarà part de la imatge corporativa d'un dels autocars de Mon-Bus, l'empresa ofereix el transport en autobús estàndard a les colònies o sortida de final de curs a qualsevol lloc de Catalunya. El premi està pensat perquè l'alumnat participant el pugui gaudir el següent any, quan estiguin a sisè.

La temàtica dels dibuixos ha de ser un personatge inventat o un símbol al·legòric de la ciutat, i el termini per a la recepció dels dibuixos és el divendres 1 d'abril de 2016, a les 14 h. Les obres s'hauran d'entregar al servei de l'InfoImet de l'IMET, al carrer Unió, 81.

L'entrega de premis es farà en el marc del mercat de joves emprenedors del projecte Cultura emprenedora a primària, previst per al dimecres 11 de maig, a la plaça de la Vila.

En la primera edició, va ser l'escola Canigó qui va guanyar el I Concurs de Dibuix de Mon-Bus. L'alumne de cinquè Luca Zucconi va ser l'autor del disseny que, des de fa un parell d'anys, es pot veure en els laterals d'un dels autocars de Mon-Bus. El segon premi va ser per a Lydia Carreras, de l'escola Pompeu Fabra.

- Consulteu les Bases del concurs
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00