Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2016

Concert de primavera de l'orquestra simfònica del Conservatori Mestre Montserrat

Interpretaran peces de Salieri, Haydn, Strauss i Glinka    Interpretaran peces de Salieri, Haydn, Strauss i Glinka

El concert se celebra demà dijous a les set de la tarda. Els joves instrumentistes de Grau Professional del Conservatori estaran dirigits per Francesc Serra

Demà dijous 19 de maig l'Orquestra simfònica de l'ECMM Mestre Montserrat oferirà el Concert de Primavera a l'Auditori Eduard Toldrà.

L'Orquestra Simfònica està formada per joves instrumentistes de Grau Professional del Conservatori Mestre Montserrat. De recent creació com a orquestra simfònica, té una orientació clarament formativa, amb l'objectiu d'oferir als alumnes la possibilitat de treballar part del repertori habitual en les orquestres simfòniques i adquirir, per tant, una experiència bàsica en el seu desenvolupament com a futurs músics de grans formacions.
L'Orquestra Simfònica del Conservatori és fruit del treball i esforç de molts professors del Conservatori. Actualment hi treballen directament Martí Marsal, Eva Gumà, i el seu director, Francesc Serra.

Com a aportació al Centre d'Interès d'enguany de l'Escola, "La música i el mar", l'orquestra ha preparat l'Obertura "La Tempesta di Mare", que pertany a l'òpera "Césare a Farmacusa" del compositor italià Antonio Salieri.

El programa inclou, a banda d'aquesta peça, la Simfonia 104, l'Adagio i Allegro i el Minuet de Joseph Haydn; el Vals de l'Emperador de Johann Strauss; i Kamarinskaïa de M. Glinka.

El concert començarà a les set de la tarda. L'entrada és gratuïta, però cal recollir-la abans a la secretaria de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00