Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/11/2011

Es talla la circulació del carrer l'Aigua per obres de connexió de la xarxa elèctrica

   Afectació al carrer de l'Aigua  Afectació al carrer de l'Aigua

El tall de trànsit es farà el dilluns 5 de desembre de 9.30 a 18 hores

El dilluns 5 de desembre el carrer de l'Aigua quedarà tallat a la circulació de vehicles, entre el carrer de Josep Coroleu i el carrer del Bruc, per obres de connexió de la xarxa elèctrica.

El fet d'haver triat el dia 5 de desembre respon a la voluntat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú de minimitzar al màxim l'afectació que suposarà aquest tall de trànsit en la circulació, ja que justament el dia 5 la gran majoria d'escoles i instituts de la ciutat no tenen classe, i per tal el volum de circulació es preveu menor.

Tot i això, el tall ocasionarà un canvi en el recorregut de les línies 1 i 2 de l'autobús urbà, amb anulació de les parades de carrer de l'Aigua cantonada amb carrer del Bruc, i carrer de l'Aigua cantonada amb carrer de Joan Llaverias. També es desviarà el recorregut del bus interurbà, i per tant quedaran anul·lades les parades del carrer de l'aigua.

L'afectació serà de les 9.30 a les 18 hores. A partir d'aquest moment es restablirà la circulació de vehicles en aquesta zona de la ciutat. 

Mapa

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00