Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/05/2016

Una setantena d'infants de sisè de primària participen en la XXII Jornada Infantil de Trànsit de VNG

    Grup de nens i nenes fent la prova pràctica Grup de nens i nenes fent la prova pràctica

Els guanyadors d'aquesta edició van ser Adrià Domingo, Xan López i Alba Castillo

Dissabte es va celebrar als jardins del Centre Cívic La Sardana la XXII Jornada Infantil de Trànsit, organitzada per l'equip d'Educació Viària de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú.

En aquesta edició s'havien convocat 82 alumnes de sisè de primària d'entre tots els nens i nenes de les escoles de la ciutat que, durant l'any, han realitzat el curs d'Educació Viària. D'aquests, 73 infants van ser els que finalment van participar en la jornada de dissabte, que va consistir en una prova de teoria i una de pràctica en circuit tancat. Els alumnes van ser valorats i puntuats de manera individual pels agents de la Policia Local per tal de determinar el grau de coneixements assolits.

Jornada Parc Infantil de TrànsitUn cop obtingudes les puntuacions es va fer l'acte de lliurament dels premis als primers classificats, que va comptar amb l'assistència de la Regidora de Seguretat, Glòria Garcia, i del Cap de la Policia Local, Dionís Ginés.

Així, el primer premi va ser per l'alumne de l'escola Cossetània Adrià Domingo, que va ser obsequiat amb una bicicleta donada per Sports Prieto. El segon premi, va ser per Xan López de l'escola Pía, que va rebre una equipació de bicicleta, donada per RACC. El tercer lloc va ser per l'alumna de l'escola Volerany, Alba Castillo, que va rebre com a premi un Scalextric, donat per Magatzems Chacón.

També es van repartir altres premis als nens i nenes fins al lloc número 18 de la classificació, així com obsequis per a tots els participants, gràcies a la col·laboració de les diferents empreses patrocinadores de la jornada (Sports Prieto, Hiper Simply, Supermercat Lidl, McDonalds, Decathlon, Casa Ametller, magatzems Chacon, Llibreria La Mulassa, Llibreria Llorens, Zona Videojuego.com, Intersport Olaria, Nabrisa i RACC)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00