Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2014

Lliurats els premis del concurs 'Sigues poeta per un dia!'

Carla Sànchez, Marc Peña, M. Carme Simón, Dolors Salvó, Anna M. Soler, Maria Andreu i Maria José Collantes són les guanyadores i el guanyador del concurs que es va fer el dia de Sant Jordi

La Xarxa d'Espais per la Llengua (XELL) va organitzar el concurs "Sigues poeta per un dia!" el dia de Sant Jordi a la parada de la rambla Principal.

La XELL es coordina des de l'Ajuntament de VNG, i està formada per l'Associació de Dones La Frontissa, l'Associació Joudour wa Afak, Càritas Interparroquial, la Creu Roja, l'Escola d'Adults Teresa Mañé i el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú.
Els objectius de la XELL són afavorir el coneixement de la llengua catalana a totes les persones, especialment les nouvingudes, i impulsar la llengua catalana com a llengua d'ús habitual entre la ciutadania.
Amb aquest concurs es pretenia apropar la poesia a tothom a través del joc. Les persones concursants havien d'escollir una poesia i omplir-ne els buits amb les paraules que volguessin segons la seva inspiració. Hi van participar 250 persones.

El Servei de Català va acollir dimarts el lliurament de premis, consistents en llibres de poesia del Cep i la Nansa; targetes regal de Viu Comerç i entrades pel Zoo de Barcelona, pels museus de la ciutat i pel cinema Bosc.

Les persones guanyadores són Carla Sànchez, Marc Peña, M. Carme Simón, Dolors Salvó, Anna M. Soler, Maria Andreu i Maria José Collantes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00