Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/02/2014

Neus Lloveras s'entrevista amb Artur Mas

Els membres del govern vilanoví, amb el president de la Generalitat. Foto: Generalitat/Ruben Moreno  Foto: Generalitat/Ruben Moreno

L'alcaldessa exposa al president de la Generalitat el dèficit d'inversions que pateixen des de fa anys VNG i el Garraf

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, es va trobar ahir al migdia amb el president de la Generalitat, Artur Mas, al Parlament de Catalunya. Acompanyada de la regidora Glòria Garcia i els regidors Francesc Sànchez i Joan Giribet, l'alcaldessa va exposar al president que des de fa anys Vilanova i la Geltrú i en conjunt la comarca del Garraf es troben entre els territoris que reben menys inversió de la Generalitat, en proporció amb el nombre d'habitants.

Neus Lloveras ha explicat que, tal com fa dos anys ja es va dirigir al president de la Generalitat per carta reclamant aquest fet, en veure la proposta de pressupost per al 2014 va sol·licitar l'entrevista que es va celebrar ahir, ja que "novament ens sembla que la inversió és insuficient". L'alcaldessa va agrair al president la reunió i la bona acollida que va rebre la delegació vilanovina.

Els representants municipals i el president del govern català van repassar els temes que treballen conjuntament aquests darrers anys ambdues administracions. Així, es va parlar d'ensenyament i de l'escola Sant Jordi, de sanitat, amb el projecte d'hospital nou, del port, la universitat i la comunicació per tren entre Vilanova i la Geltrú i Barcelona, concretament sobre la possibilitat de canviar la zonificació de Rodalies.

Segons Neus Lloveras, Artur Mas va mostrar interès per conèixer la realitat del territori i es va comprometre, en la mesura que es pugui, a treballar per impulsar tots els temes posats sobre la taula, i a fer-ne seguiment des de la Generalitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00