Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2014

Lloveras espera aprovar noves ordenances per incentivar la creació d'ocupació i d'activitat econòmica

Joan Giribet, Neus Lloveras i Francesc Sánchez Joan Giribet, Neus Lloveras i Francesc Sánchez

El Govern valora positivament l'ajornament del debat per buscar el consens amb l'oposició però no vol perdre oportunitats

Neus Lloveras, creu que cal aprofitar qualsevol oportunitat de diàleg. L'alcaldessa de VNG ha valorat positivament el fet que el Ple d'ahir no debatés les ordenances fiscals pel 2015 i ajornés l'aprovació a dilluns vinent per intentar consensuar més la proposta amb els grups de l'oposició. “Intentem sempre esgotar totes les vies de negociació, portem moltes setmanes treballant però les disponibilitats dels grups de l'oposició no ha estat sempre màximes” ha dit Lloveras.

Tot i que el Govern no considera adequat demanar l'ajornament del debat en el mateix moment del Ple, “ens sembla que quan algú demana més diàleg hem d'acceptar”. Neus Lloveras ha destacat la voluntat manifestada pel regidor del Grup Municipal Socialista, Juan Luís Ruiz d'arribar a acords i ha recordat també que aquesta serà la tercera vegada que el govern actual accepta ajornar el debat d'unes ordenances fiscals per buscar més acords amb l'oposició.

En el cas que la proposta d'ordenances no s'aprovi es mantindrien les actuals, sense cap augment. Aquest fet suposaria segons Lloveras “perdre una bona oportunitat” ja que el Govern “proposa afegir algunes mesures proactives per incentivar la creació d'ocupació i activitat econòmica a la ciutat”.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00