Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/06/2015

Cloenda del projecte juvenil Boca Orella amb el Vilafest

 El Vilafest se celebra del 7 al 10 de juliol  El Vilafest se celebra del 7 al 10 de juliol

El Vilafest se celebrarà del 7 al 10 de juliol en diversos espais del front marítim de Vilanova i la Geltrú

La segona edició del projecte Boca Orella finalitza aquest mes de juliol. El projecte, liderat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la col·laboració dels centres de secundària de la ciutat, així com d'altres regidories municipals, clou el curs amb el VILAFEST. Una iniciativa impulsada pels joves del Boca Orella, adreça al col·lectiu juvenil, que constà d'un seguit d'activitats programades, organitzades i desenvolupades pels mateixos joves voluntaris. El Vilafest se celebrarà del 7 al 9 de juliol al Molí de Mar, de 18 a 22 hores, amb festa final el 10 de juliol a la nit, a la plaça del Port.

En aquesta segona edició del Boca Orella han participat més de seixanta noies i nois dels centres de secundària de la ciutat, els quals han rebut formació per ser informadors/es i dinamitzadors/es d'activitats en els seus respectius instituts. Entre d'altres aspectes, han rebut formació sobre els recursos municipals adreçats a la joventut i han tingut l'oportunitat d'intercanviar les seves experiències entre companys.

Una part d'aquesta formació ha estat la preparació del Vilafest, el que permet als nois i noies fer tasques organitzatives i de responsabilitat davant el repte que suposa posar a l'abast de tots els i les joves que vulguin participar en les diferents activitats. El projecte, per tant, suposa un bon exercici de gestió, organització i esforç per tal de garantir l'èxit del projecte.

Totes les activitats del Vilafest són obertes a tot l'alumnat dels instituts de secundària de Vilanova i la Geltrú que vulguin participar. Tota la informació sobre les activitats, els horaris i la manera de participar-hi està disponible a través del web www.vilanova.cat/joves o bé mitjançant el servei d'atenció personal a l'Oficina Jove, ubicada a la Rasa del Miquelet, 16, abans del 6 de juliol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00