Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2016

L'Ajuntament de VNG rep el premi nacional al millor mecenes a la gala de la Confederación Española de Fotografia

Els premis es van lliurar dissabte a la Gala Anual de la Fotografía  Els premis es van lliurar dissabte a la Gala Anual de la Fotografía

La gala es va celebrar dissabte a Guadalajara en el marc del Congreso Nacional de Fotografía

La Confederación Española de Fotografía, presidida pel vilanoví Raimon Moreno, va celebrar la setmana passada la Semana i el Congreso Nacional de Fotografía a Guadalajara, que es va cloure dissabte amb Gala Anual de la Fotografía.

Durant la gala es van lliurar diversos premis, entre ells el de millor mecenes per a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Un guardó que va recollir Francesc Moreno en nom de la regidora de Cultura, Teresa Llorens.

La resta de premis van ser per a Julián Negredo com a millor fotògraf de l'any, Mª Antonia García de la Vega pel millor llibre de fotografia, Fotocine La Vila com a millor entitat, i Agrupación Fotográfica de Guadalajara com a millor mitjà de difusió amb el seu butlletí. També es va fer un homenatge a Antonio López-Palacios, un dels fundadors de l'Associació.

Els assistents a la gala també van anar a la inauguració de la mostra fotogràfica retrospectiva al voltant del concurs nacional ‘Abeja de Oro', que ja porta 60 edicions, a una master-class del fotògraf Antonio Graell, i a un “photowalk” pels carrers i monuments de Guadalajara.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00