Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/09/2016

La Policia Local detecta una quarantena d'infraccions durant la campanya de control de seguretat passiva

Es comprova que encara hi ha qui no porta als infants degudament assegurats als seients del cotxe.

La campanya de control dels dispositius de seguretat passiva que la Policia Local de Vilanova i la Geltrú va realitzar del 12 al 18 de setembre, en coordinació amb el Servei Català del Trànsit ha finalitzat amb una quarantena de denúncies a la ciutat.

De les 38 infraccions detectades en els diferents controls, 33 eren d'adults que no portaven cordat el cinturó de seguretat. D'aquests 26 eren els conductors del vehicle, 5 els acompanyants i 2 anaven al seient del darrere. Pel que fa a l'ús dels sistemes de retenció infantil, la Policia Local va denunciar a cinc persones per no portar els infants subjectes a les seves cadiretes. Com a dada positiva de la campanya, no es va detectar cap infracció per no portar casc, en el cas dels conductors de motos i ciclomotors.

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú realitza durant l'any, en coordinació amb el Servei Català del Trànsit, diverses campanyes de control. La propera acció es farà del 17 al 23 d'octubre i estarà centrada a detectar les distraccions durant la conducció i l'obligatorietat de respectar les fases dels semàfors

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00