Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2016

Ajornat el concert de Francesc Burrull Trio i Laura Simó del 29 de maig

Burrull s'ha vist obligat a ajornar concerts per motius de salut   Francesc Burrull

Per motius de salut, es buscarà una nova data per al concert. El 29 de maig es podrà gaudir de l'espectacle 'Els cellos de la Camerata', amb l'actor Toni Albà

El proper diumenge 29 de maig, en el marc de la programació estable d'arts escèniques i música, estava previst el concert "Clàssics del Jazz" a càrrec del grup Francesc Burrull Trio, amb la col·laboració de la cantant Laura Simó. Per motius de salut del mateix Francesc Burrull, l'Auditori Eduard Toldrà ha hagut de posposar el concert. L'Associació Musical Eduard Toldrà, entitat amb la qui s'organitza aquest concert, ha ofert una nova proposta musical pel mateix dia.
Es tracta de "Els cellos de la Camerata amb Toni Albà", on es proposa un repertori basat en la secció dels baixos de l'orquestra, és a dir, violoncels i contrabaix.
La primera part del programa comptarà amb la col·laboració especial de Toni Albà en el paper de narrador de l'obra "El calendari del pastor", un poemari de John Clare -el poeta dels pagesos- publicat el 1827. Es tracta de 12 poemes, un per cada mes de l'any, musicats pel compositor i mestre Alan Ridout (1934-1996).
La segona part ofereix diverses obres del gran repertori de la Camerata, d'estils ben diferents, i es podrà escoltar un dels joves solistes de violoncel de la Camerata, Sergi Huerta, interpretant el concert "Le Phenix", de Michel Corrette (1707-1795). També es podrà escoltar "Oblivion", d'Astor Piazzolla (1921-1992), i "Sant Martí del Canigó", de Pau Casals (1876-1973).

Les persones que ja havien adquirit entrades per al concert de Francesc Burrull poden canviar l'entrada per assistir a la nova proposta musical, o bé recuperar els diners. Només han de passar per les taquilles del Teatre Principal qualsevol dissabte de 17 a 20 h a partir d'aquest dissabte 7 de maig.

Les entrades per al nou concert es poden comprar a través de la web www.auditoritoldra.cat, a les taquilles del Teatre Principal en horari habitual de taquilla, i el mateix dia del concert, des d'una hora abans a les taquilles de l'Auditori Eduard Toldrà.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00