Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/09/2014

Canal Blau potencia la informació i l'entreteniment a la programació de tardor

Continuen els informatius i el Sessió Plenària Continuen els informatius i el Sessió Plenària

Debuta l'espai de debat A peu de pàgina i segueixen els informatius, els esports i les retransmissions

Canal Blau ha començat aquesta setmana la nova programació de tardor. Informació, entreteniment però també espai per a la reflexió i la participació són algunes de les característiques de la nova temporada. La televisió pública del Garraf manté la seva aposta per la informació: ho fa cada migdia amb el Garraf al Dia amb Mita Casas, que acosta l'actualitat del territori als espectadors cada migdia i vespre, i un resum setmanal el cap de setmana; i també a diari amb el Garraf al Dia Esports amb Xavi Fernàndez i Jordi Martí Tort, que repassa l'activitats dels diferents clubs esportius de la comarca. Encara en l'àmbit informatiu continuen el programa Sessió plenària, on cada dilluns Laura Marín entrevista els responsables polítics dels municipis i que continua comptant amb la co-producció i col•laboració d'Eix Diari; i divendres l'espai de reportatges La 7Mana Penedès-Garraf, coordinat per Jaume Inglés, i que és una coproducció de Canal Blau, Penedès TV i La Xarxa.

En l'apartat esportiu, a banda del Garraf al Dia Esports, continua el programa setmanal La Banqueta amb Jordi Martí els dimarts -en format entrevista enlloc de debat- i també les transmissions esportives del cap de setmana. Precisament aquestes transmissions, juntament amb les dels plens municipals, i les de festes populars de la comarca, continuaran sent un dels principals actius de la nova programació.

La informació combinada amb l'entreteniment són la base de dues propostes que també arriben aquesta tardor: d'una banda, l'espai de tertúlia A peu de pàgina, amb la direcció i presentació del cap d'informatius de Canal Blau Pere Lobato, i que cada dijous vol convertir-se en un programa de debat més profund; i també el magazín Entrada Lliure, presentat per Belén Ansoleaga, on els dimecres hi passaran persones i entitats de la comarca per explicar les seves activitats. En l'àmbit de l'entreteniment també continua el programa de lletrejar Picalletres i torna el Gaudeix La Festa, que repassarà les festes i tradicions del territori.

Les novetats de la temporada són dues: d'una banda, un espai dedicat a l'àmbit tecnològic que arriba de la mà del Col·legi d'Enginyers Tècnics i Industrials de Vilanova; i un altre que se centrarà en l'esport base i que es podrà veure després de La Banqueta. Tots dos es començaran a emetre al mes de novembre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00